Tőzsdetanfolyam
4. Végzett hallgatóink / Válogatás /


A végzett hallgatók képei oldalt, illetve alul láthatóak.
(A véleményeket eseti jelleggel frissítjük a teljesség igénye nélkül.)

A hallgatók visszajelzései, amelyeket a honlapon megjelenítünk, megtekinthetőek eredeti (kézzel írott) formátumukban is a pécsi irodánkban. (Javítás: helyesírási hibák.)

Elmondható, hogy eddig mindenki elégedett volt a tanfolyamokon kapott gyakorlaton alapuló tudásanyaggal és az oktatás színvonalával, amelynek remek indikátora nem csak a mosolygós képek, hanem, hogy senki sem élt a pénzvisszafizetés (garancia) lehetőségével!

A TőzsdeParkett KOMPLEX Tőzsdetanfolyama JÓ befektetés a későbbi SIKERES befektetésekhez, kereskedéshez!

Több mint 10 tőzsdetanfolyamot rendeztünk az előző években, kisebb-nagyobb csoportlétszámmal.

Két betekintő összeállítás egy-egy tőzsdetanfolyamról:


"Cél: Profit elérése --- Eszköz: Mély megértésen alapuló Tudás!"


A fenti tanfolyamon résztvevők véleményei:


S. József - 24 éves - Hallgató

A komplex tőzsdetanfolyam az elvárásaimat, miszerint egy átfogó képet szerettem volna kapni a technikai elemzés "sötét bugyraiból" teljes mértékben teljesítette.
A tanfolyam számomra nagyon kellemesen telt, közvetlen és humoros is volt egyben. Úgy gondolom a tartalom mellett ez a legfontosabb, ami lehetővé teszi az átadott tudás tényleges befogadását. Zolitól mindig lehetett kérdezni és mindig választ is kaptam, ha szükség volt rá többször is elmagyarázta ugyan azt.
Úgy gondolom, hogy életem egyik legjobb befektetése volt ez a tanfolyam, ami már csak rajtam múlik.
Látszik, hogy kened-vágod a témát, mint tanár kell még egy kis rutin, de a gyakorlatiasságot tartsd meg! A szünetek úgy jók, ahogy vannak! :))

V. János - 30 éves - Üzemeltetési vezető

A tréninget mindenkinek ajánlom kezdőknek és olyanoknak is akik már kereskednek. A 4 nap alatt olyan gyakorlati tapasztalatokra és szemléletre lehet szert tenni, amire valaki önállóan csak nagyon hosszú folyamat és igen költséges bukások árán tud rájönni (vagy akkor sem), saját tapasztalataim alapján a bukások költsége a tréning sokszorosát kiteszik.

A kereskedés viszonylag jól megy (napi 2-3%) ma is jó volt az otp short, kezdem ledolgozni a tréning előtt felhalmozott veszteségeim.

[Gratulálok! A napi 2-3% az nagyon szép! - Szikra]


M. Tamás - 24 éves - Informatikus

Összefoglalva a tanfolyamról csak jót tudok mondani. A felmerülő kérdésekre pontos válaszokat kaptunk. Tényleg megkaptuk a megfelelő alap- és haladószintű tudást, most már csak rajtunk a sor, hogy tovább fejlődjünk, fejlesszünk, teszteljünk és gyakoroljunk. Ajánlom a tanfolyamot mindenkinek, akit érdekel a tőzsde.

K. Gábor - 60 éves - Nyugdíjas

Röviden: Jó volt. Különösképpen nekem az első két előadás tetszett.
Az indikátorokról szerettem volna mélyebb információkat, de a jegyzetben benne lesznek.
Az előadó erőssége: A témában komplex tudás.
Az előadó gyengesége: A komplexiatás miatt, nehéz tartani egy sorrendet.

Dr. Sz. Anna - 48 éves - Orvos

Zoltánt elég régóta ismerem. Nem akarok elfogult lenni, ezért röviden, általánosságban írnék:
Meglepődtem, hogy milyen érdekes és fantasztikus dolog a tőzsde. Amíg nem vettem részt a tanfolyamon, számos tévhitem volt. Az átlagember nem is gondolná, hogy a válságok, heves árfolyamzuhanások esetén is nagyon sok pénzt lehet keresni. Örülök, hogy elmentem az előadásokra. Kicsit fárasztó, az egymást követő 4 nap, de sokkal jobb, mint ha hetekig tartana az oktatás, hiszen így a frissebb emlékekkel, könnyebben és előbb válik komplexé, összefüggővé, egésszé a tudás.

M. László - 52 éves - Étterem tulajdonos

Nekem fontos volt a tanfolyam, mert régóta tőzsdézem - de már látom - teljesen amatőr fokon. Sok olyan információt kaptam, amely a meglévő tudásomat elmélyítette, kiegészítette. Érdekelnek az elemzések, minden pozíció nyitás előtt és után is foglalkozom velük. Az előadások jók és korrektek voltak, látszik, hogy benne élsz. Felkészülten, érthetően magyarázol.
Még azért van mit tanulnom (gyakorolnom), de a hülyeségeknél már látom a hibákat is.

K. Tamás - 22 éves - Egyetemista

Amikor jelentkeztem a tanfolyamra, akkor még a tőzsde és a világa nagyon távolinak, misztikusnak tűnt, egy olyan dolognak, amin ha nyereséget szeretnénk elérni, akkor vagy jó információforrás kell, vagy szerencse. Ezt a tévhitemet Zoltán lerombolta, a tőzsde mindenki számára könnyen elérhető, és megfelelő tudással, gyakorlattal hasznot lehet elérni, és nem is akármilyent.
A tanfolyam összességében megéri az árát, hiszen itt megtanulhatók a tőzsde technikai elemzési alapjai, amelyek használatával rengeteg kereskedési hibától mentesíthetjük magunkat. Hosszú távon mindenképpen egy jó befektetés.

- - - - - - - -

MÉGTÖBB vélemény:

F. Zsolt:

A tanfolyam egyik nagy előnye az volt számomra, hogy kis csoportban jobban tudott az előadó egyénileg figyelni ránk. Sokszor tudtunk kérdezni és egyéni segítő/magyarázó válaszokat kaptunk. Komplex mindenre kitérő az anyag, de számomra a tőzsdetanfolyam intenzív jellege nehézséget okozott. Javasolnám a kisebb egységekre való bontást, a könnyebb érthetőség miatt.

((( 2012. novemberétől ezen véleményt is figyelembe vesszük! - Szikra )))

M. István

A tőzsdeparkett igen gyakorlatias, az élő kereskedésbe könnyen átültethető tudással látja el a hallgatót. Erénye a lényegre törő, salangmentes gondolkodásmód, szemlélet elsajátítása. Az elvárásaimnak a tanfolyam megfelelt!

V. István

Ajánlom ezt a weboldalt minden tisztelt tőzsde iránt érdeklődőnek. A komplex tanfolyam elvégzése megérte a rá fordított időt és energiát. Hiszem, hogy a hallottakat gyakorolva sikereket érek el. A tanfolyam és az oktató személyesebbé, emberközelibbé tette számomra a tőzsdét. az információkat, a szemlélet kialakítását köszönöm. Jelzek, ha sikerrel kamatoztattam (visszateszt) :-)

S. László

Mindenképpen hasznosnak érzem, hogy eljöttem a tőzsdetanfolyamra. Szemléletem megváltozott, amit a gyakorlatban szeretnék "aprópénzre" váltani. Biztos, hogy az itt megtanultakat fogom használni és nem veszem figyelembe a brókerek ajánlásait.

S. Dezső

A tőzsdetanfolyamtól a technikai elemzés tudásanyagán túl a tőzsdéről, a tőzsdézésről teljesen új szemléletet is kaptam. Nem bántam meg, hogy jelentkeztem. Jó lenne ha később valamilyen visszacsatolási lehetőség teremtődne.

G. Károly

(Nem kézírásos véleményt írt, hanem kérte, hogy később küldhessen levelet és írhasson véleményt!) (TP irodában nyomtatva megtekinthető természetesen ez is.)

Kérésed alapján alábbiak szerint értékelem a tanfolyamot.

A tanfolyam célja nekem az volt, hogy átfogó képet kapjak a rövidtávú (napon belüli illetve napon túli, de spekulációs célú) tőzsdei kereskedésről, továbbá a tanult technikai elemzés eszköztárával képes legyek a legkisebb kockázat bevállalásával a legmagasabb hozamokat elérni! Én úgy gondolom, hogy a tanfolyamhoz fűzött elvárásaim maradéktalanul teljesültek, átfogó képet kaptam a tőzsdei kereskedésről, és a technikai elemzésről. Ezzel a tudással felvértezve, bátran és reményteljesen vágok bele ebbe az általam régóta vágyott terület meghódításába! Zoli tudása a tőzsdei kereskedésről rendkívül gazdag, és aktív traderként, páratlan gyakorlatiasságáról is bizonyosságot szereztünk! A tőzsdetanfolyamot ajánlom mindenkinek, aki szeretné ezt a világot megismerni és használható tudással gyarapodva, kereskedni!

Üdv:
G. Károly

Á. Sz. Ádám
(Szintén e-mail)

"Nagyon meg voltam elégedve az oktatás színvonalával. Bár előzőleg nem volt mély tapasztalatom a tőzsde világával kapcsolatban, de az oktatás végére valódi és jól használható gyakorlati tudást sajátíthattam el. Mind a kezdők számára kítűnő, hiszen az alapoktól kezd el építkezni a tanfolyam, mind a már a gyakorló tőzsdézők számára hasznos, mivel olyan komplett stratégiai elveket tárgyal, amelyek nem hiányozhatnak a sikeresen tőzsdézni akarók palettájából. A megfelelő szemléletmód elsajátításán volt a fő hangsúly, és ezt keretezték a különböző technikai elemzési módszerek. Számomra, mint kezdőnek, az egyik legnagyobb pozitívum az volt a kiscsoportos oktatásban, hogy nem haladt tovább az oktató, amíg mindent meg nem értettem. Így én is tudtam haladni a csapattal."

B. Szabolcs
(Szintén e-mail)

Kérted, hogy írjak rövid véleményt a Komplex tanfolyamról. Én alapvetően meg voltam elégedve a hallottakkal. Úgy látom, hogy a rendszer összeállt a fejemben, ezután már "csak" össze kell gyúrni egy stratégiává. A sakkban sem könnyű a sok megnyitásból a stílusodnak megfelelőt kiválasztani, az igazi munka a tőzsdénél is csak most kezdődik. Azt hiszem, a tanfolyamtól a "kezdő lökést" megkaptam, és ezt köszönöm.
Néhány konstruktív kritika, amivel szerintem tovább finomíthatod a tanfolyam menetét:
- Szerintem nem probléma, hogy nincs jegyzet, viszont érdemes lenne néhány fénymásolt lapot kiosztani, hogy ne menjen az idő az ábrák másolásánál.
- Nehéz az időt kiszámolni, hiszen csak hárman voltunk a 15-20 fős tanfolyamon, így nyilván gyorsabban tudtunk haladni. Emiatt néha volt egy kis "üresjárat", de szerintem így sem volt lassú a tanfolyam menete.
-Megítélni egyértelműen nem tudom, de lehet, hogy beleférhet ilyen kis létszámnál a programba, hogy többször "izzadjanak" a hallgatók a gép előtt, és keressék a jó beszállási lehetőségeket a grafikonokon. Lehet úgy is, hogy kiadsz egy grafikont nyomtatva, és mindenki kap egy kis időt, hogy belépési pontokat keressen (indoklással!).
Mégegyszer köszönöm ezt a nélkülözhetetlen segítséget a technikai elemzésre alapuló stratégia és kereskedés felépítésében.
Egyébként jó nyaralást!

((( Szerencséd volt Szabolcs a kis létszámmal! :) - Javaslataid figyelembe vettük. Köszönjük. - Szikra )))

N. Edina és N. Kriszta (Ikrek) :)
(Szintén e-mail)

Az alább olvashatod a véleményemet a tanfolyamról, amit kértél. Remélem megfelelő.-)
„Számomra nagyon pozitív volt a tanfolyam, rengeteg hasznos információt szereztem a tőzsde világáról. A tanfolyam utolsó napján összeállt a kép.-) Biztos vagyok benne, hogy a tanfolyamon megszerzett tudást a későbbiekben, a piacon kamatoztatni tudom. A tanfolyamról röviden: Profi előadás egy profi oktatótól, remek hangulatban.” - Edina

Nagyon hasznos volt a tanfolyam, kezdőként sok új információt kaptam, mind elméletben, mind gyakorlatban.
Zoltán nagyon profi, kisujjában van a tőzsde. :)
Sok segítséget kaptam abban, hogy egyszer sikeres "trader" lehessek. - Kriszta

"Koja" - János
(Szintén e-mail)

Mindenkinek ajánlom a tanfolyamot aki a tőzsdével akar foglalkozni. Az alap dolgokat jól el lehet sajátítani, persze a folyamatos tanulás is szükséges hozzá.

T. Kati
(Szintén e-mail)

A Szikra Zoltán által rendezett tanfolyamra az interneten találtam rá. Akkoriban kezdetett el az a gondolat foglalkoztatni, hogy érdekelne a tőzsde világa, de merre induljak?
Egy-két alapfogalomnak utána olvastam, és így érdeklődésem fokozódott, de úgy éreztem, hogy szükségem van útmutatóra, ami segítségével el tudom kezdeni eme "tevékenykedésemet".
Nekem segített, hogy el tudtam olvasni a Zoltán által felrakott rövid tananyagot, ami felvázolta, hogy miről lesz majd szó.
Így elvégeztem a tanfolyamot, ami nekem segített abban, hogy ne "vaktában tapógatózva" beleugorjak valamibe, és saját káromon, jó nagy veszteségek árán ismerkedjek ezzel a tevékenységgel.
Olyan gyakorlatban nagyon jól használható "útmutatást", technikai tudást kaptam, ami segít abban, hogy sikeres lehessek.
Kidolgoztam magamnak az egyéni elemzési technikámat (ami még közel sem tökéletes, remélem 1-2 éven belül "kerek" lesz), ami alapján végzem a tesztelést, és 1 hónap tapasztalata alapján azt mondhatom, hogy a tanfolyamon tanultak segítségével, elértem volna azt a profitot, ami számomra, már elérte a várakozást.
Tudom, hogy ez még elég rövid időszak, de igyekszem tudásomat fejleszteni, így remélhetőleg ez a szint, csak javulhat.
Saját tapasztalataim alapján javasolni fogom ezt a tanfolyamot másoknak is, Illetve tervezem, hogy családtagjaimat is el fogom küldeni rá.

(((Itt is szeretném megköszönni az átlagosnál hosszabb véleményed! Sok sikert a fejlesztésekhez! - Szikra )))

F. Péter
(Szintén e-mail)

Miután egy magát pénzügyi tanácsadónak mondó ember irányításával a megtakarításaim 30-35%-át elbuktam 2008-ban, felötlött bennem, hogy saját kezembe vegyem a "vagyonom" kezelését. Az elvégzett komplex tőzsdetanfolyam sok, a tőzsdén elérhető eredmények esetlegességével kapcsolatos félelmet és félreértést eloszlatott bennem és megadta azt a tudást, amely elegendő egy tőzsdei kereskedési stratégia felépítéséhez. Ma már látom, hogy "pénzügyi tanácsadóm" a legelemibb szabályokkal sem volt tisztában, és sokkal jobban is végezhette volna a munkáját, ha előtte elvégzi - mondjuk - ezt a tanfolyamot. A tanfolyam egyik legfontosabb mondanivalója számomra a stratégia megfogalmazása és alkalmazása volt. Ez az a fogódzó, amelynek segítségével az ember nap, mint nap kereskedik és ez teszi lehetőve az eredmények mérését, és ha kell, korrigálását. Az előadóban egy szakmailag nagyon felkészült, nagy gyakorlattal rendelkező, jó humorú embert ismertem meg. Talán őrá rábíznám a pénzem kezelését... De nem. Most már nem. Én akarom csinálni... :)

----------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------
További vélemények is feltöltésre fognak kerülni, bár a teljesség igénye nélkül. Aki mindre kíváncsi a 7 skálán mért értékelőlapokkal és egyéb pro-kontra véleményekre, az a pécsi irodában ezt megtekintheti a nyíltnapok alkalmával, vagy egy egyeztetett időpontban.

A 7 skálás értékelésről egy statisztikát mindenképpen feltöltünk a későbbiekben! Ezek nagy része kiértékelés alatt.
(Érthetőség, Felkészültség, Érdekesség, Használhatóság, Humorosság, Prezentáció minősége, amit értékelni kellett.)

Ha kételkedik, jöjjön el a NYÍLT napjainkra, vagy kérdezze az oktatót az elérhetőségein!Megj.:
Csak azok képei és véleményei kerültek fel, akik előzetesen ehhez hozzájárultak!


Figyelem!

A Siker kulcsa a megfelelő tudás!

Fontos!!!

A továbbiakban az oktatas.tozsdeparkett.hu oldal, csak mint archív oldal működik, van jelen! Minden fontos ismertetés, funkció és lehetőség a TőzsdeParkett.hu oldalon elérhető! > Igényeld TP Hallgatói Azonosítód (akár ingyenesen) a fenti címen és tanulj tőlünk!
Tőzsdetanfolyamok

"Legyen élete legjobb befektetése, hogy részt vesz az utolsó KOMPLEX jellegű tőzsdetanfolyamon!"

Az új oktatási struktúra hamarosan elérhető!Ön jelenleg a www.TozsdeParkett.hu portál, oktatással foglalkozó aloldalán van!
Tőzsde, Tőzsdetanfolyam, Tőzsdeoktatás, Technikai elemzés, Tudás, Stratégia, Siker, Nyereség
©TőzsdeParkett.hu