Tőzsdetanfolyam
1. Általános információk

Bevezető

A TőzsdeParkett KOMPLEX tőzsdetanfolyam azoknak szól, akik az Ingyenes tőzsdei Alaptanfolyamot elolvasták és felkeltette az érdeklődésüket a tőzsde iránt olyan szinten, hogy hajlandóak pénzt, időt és energiát áldozni arra, hogy megszerezzék a sikeres tőzsdézéshez elengedhetetlen szemléletet és az alapos, gyakorlaton alapuló technikai tudást!

Tudással az ember rengeteg pénzt kereshet! A tőzsde világára ez különösképp igaz!


Tudással az ember rengeteg pénzt kereshet!

A KOMPLEX Tőzsdetanfolyam tudásanyagának megszerzése,
életének egyik legjobb befektetése lehet! - Éljen vele!


A Cél

A KOMPLEX tőzsdetanfolyam azt a célt hivatott elérni, hogy a hallgatók olyan szinten sajátíthassák el a technikai elemzés eszköztárának használatát és a tőzsdézéshez szükséges szemléletet, hogy ne szoruljanak további tanfolyamok elvégzésére és önállóan képesek legyenek fejlődni, akár profi szintig is!

A TőzsdeParkett Komplex tanfolyamának célja!

A TőzsdeParkett KOMPLEX tőzsdetanfolyamát elvégző hallgatók sikere a TőzsdeParkett sikere is, arról nem is beszélve, hogy egy sikeres hallgató véleménye és ajánlása az egyik legjobb reklám is egyben!


Gyakran Ismételt Kérdések

Az Ingyenes Alap Tőzsdetanfolyam szintén tartalmaz hasznos kérdéseket és válaszokat! - Amennyiben még nem olvasta, ide kattintva hozzájuthat!


Milyen előzetes tudás szükséges?

Az egyes hallgatók eltérő tudással érkeznek. A KOMPLEX tanfolyamon nagyjából az alapokról építkezünk.
Az Ingyenes Alap Tőzsdetanfolyamot érdemes elolvasni, mert olyan fontos információkat is tartalmaz, hogy a lényeges részeit az első órán is átismételjük.
A teljesen kezdőknek a Bevezető 1 napos Tőzsdetanfolyamot is javaslom elvégezni.

Hol lehet hasznosítani a megszerzett tudást?

Fontos és jó kérdés! A tanfolyamon főként Technikai Elemzéssel foglalkozunk és a helyes szemléletmód kialakításával. Ez a világ MINDEN tőzsdéjén használható! Természetesen a FOREX (devizatőzsde) iránt érdeklődők is igen sokat profitálhatnak a tanfolyamon megszerzett tudásból.

Mennyi időt vesz igénybe a KOMPLEX Tőzsdetanfolyam?

Időre van szükség ahhoz, hogy az oktatás alapos legyen és a tanfolyamon gyakorolni is tudjunk! Az oktatás 1-1 hétvégét (2-2 napot) vesz igénybe, vagy intenzíven egymást követő 4 napot.
Napi 7-10 órában így a tanfolyam 36-40 órás, szünetekkel együtt!
Azért "tól-ig" határ van, mert az egyes csoportokkal eltérően lehet haladni. Én azt szeretném, ha mindenki úgy távozna a tanfolyamról, hogy a megfelelő tudás birtokában van, ahonnan már maga fejlődhet tovább!

Miért KOMPLEX a tanfolyam? - Sokba kerül?

Nagyon jó Ár/Érték arányban, KOMPLEX tudást szeretnék átadni A-tól Z-ig! Más tőzsdetanfolyamok több részre vannak bontva és a (fekete) marketingben jól ismert „macskafarok” módszerrel sok-sok pénzt kihúznak a hallgatók zsebéből. Egy kezdő tőzsdetanfolyam (40-80eFt+), egy haladó tőzsdetanfolyam (80-180eFt+), míg egy „profi” tőzsdetanfolyam 300eFt-ba is kerülhet (+áfa...) és még nincs vége...

A TőzsdeParkett Komplex tőzsdetanfolyam ára ennek töredéke, ráadásul számos kedvezményre is van lehetőség!
Ezenkívül a TőzsdeParkett az oktatás színvonala terén is igen magasra teszi a mércét!


A TőzsdeParkett fő terméke a KOMPLEX tőzsdetanfolyam. A "Bevezető 1 napos" tőzsdetanfolyam nem kötelező mindenkinek aki a KOMPLEX tanfolyamon szeretne részt venni, ráadásul az ára is nagyon olcsónak mondható, ahhoz képest, hogy többségében a RamadaPlaza Budapest Hotel (5*) ad színvonalas helyet ezen rendezvényeinknek!

Mit kell hoznom a tőzsdetanfolyamra?

Jegyzetfüzet, Írószerszám (javasolt több színű toll), Számológép.
Ezek a saját jegyzetelés miatt szükségesek - természetesen lesznek kiadott anyagok, jegyzetek is egy-egy témánál.
Az előadások során a projektoros kivetítéseken együtt haladunk. Így számítógép (laptop) nem kötelező, de aki tud, az mindenképpen hozzon!

Mi a következő lépés?

Amennyiben letöltötte az Ingyenes Alap Tőzsdetanfolyamot és áttanulmányozta az ott írtakat, akkor el fogja tudni dönteni, hogy érdemes-e Önnek foglalkoznia a tőzsdézéssel!

Amennyiben a válasz: IGEN - Akkor nincs más teendője, mint jelentkeznie kell a legközelebb induló KOMPLEX Tőzsdetanfolyamra.

Konkrétan a következő lépés:
A második menüpontra történő kattintás: 2. Kinek és Miért érdemes?


Amennyiben bővebb információra van szüksége, a Kapcsolat menüpontban is érdeklődhet, vagy az oldalt található elérhetőségeinken.


Megjegyzés:
A KOMPLEX tőzsdetanfolyam megfelel a http://www.tanfolyam.tozsde.hu/ oldalon írt tanácsoknak.

Figyelem!

A Siker kulcsa a megfelelő tudás!

Fontos!!!

A továbbiakban az oktatas.tozsdeparkett.hu oldal, csak mint archív oldal működik, van jelen! Minden fontos ismertetés, funkció és lehetőség a TőzsdeParkett.hu oldalon elérhető! > Igényeld TP Hallgatói Azonosítód (akár ingyenesen) a fenti címen és tanulj tőlünk!
Tőzsdetanfolyamok

"Legyen élete legjobb befektetése, hogy részt vesz az utolsó KOMPLEX jellegű tőzsdetanfolyamon!"

Az új oktatási struktúra hamarosan elérhető!Ön jelenleg a www.TozsdeParkett.hu portál, oktatással foglalkozó aloldalán van!
Tőzsde, Tőzsdetanfolyam, Tőzsdeoktatás, Technikai elemzés, Tudás, Stratégia, Siker, Nyereség
©TőzsdeParkett.hu